Ευστράτιος Κωνσταντουλάκης

DDS, MSc.

1993 Αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών. Υποτροφία Παπαδάκη σε όλα τα έτη σπουδών.
1994-1997 Με υποτροφία του IKYπραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στην προσθετική και εμφυτευματολογία στο πανεπιστήμιο Baylor, Dallas, ΗΠΑ.
1995 Παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αισθητική Οδοντιατρική (Postgraduate Program in Esthetic Dentistry, Baylor College of Dentistry).
1997 Του απονέμεται ο τίτλος Master of Science (MSc) μετά από ερευνητική εργασία την οποία εκπόνησε και δημοσίευσε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Prosthetic Dentistry.
1998 - Σήμερα Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης με έμφαση στην προσθετική, την αισθητική οδοντιατρική και τα οδοντικά εμφυτεύματα.
Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά . Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ομιλίες σε οδοντιατρικά συνέδρια.
Είναι συνδρομητής σε πολλά ελληνικά και ξένα οδοντιατρικά περιοδικά.
Είναι μέλος της Ι.Τ.Ι. (International Team of Implantology), ITI Fellow και ITI Registered Speaker. Είναι επίσης μέλος του I.C.P. (International College of Prosthodontists), της Στοματολογικής Εταιρείας Κρήτης και της Προσθετικής Εταιρείας Ελλάδος, ενώ είναι υπεύθυνος του Study Club Crete.
Είναι παντρεμένος με τη μουσικό Λίντα Αθανασοπούλου και έχουν 7 παιδιά.