Κωνσταντίνος Σέργης

Master της Κλινικής Προσθετικής – MclinDent in Prosthodontics (Edin).

Ο Κωνσταντίνος Σέργης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Στο διάστημα 2008 έως 2010 γίνεται δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου της Σκωτίας στο πρόγραμμα της Οδοντικής Προσθετικής και Εμφυτευμάτων, όπου και αποκτά και τον τίτλο του Master της Κλινικής Προσθετικής – MclinDent in Prosthodontics (Edin).
Επίσης εργάζεται σε πολυκλινική του Ηνωμένου Βασιλείου, με έμφαση στην Ακίνητη Προσθετική και την Αισθητική Οδοντιατρική. Από τον Δεκέμβριο του 2010 είναι Επιστημονικός Συνεργάτη του τομέα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης των φοιτητών. Από τον Ιανουάριο του 2011 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην περιοχή του Κορυδαλλού Αττικής με εξειδίκευση στην Προσθετολογία, την Αισθητική Οδοντιατρική, τα Οδοντικά Εμφυτεύματα, καθώς και τις ψηφιακές εφαρμογές της Κλινικής Προσθετικής.
Από το 2015 δραστηριοποιείται παράλληλα ως Key Opinion Leader του ενδοστοματικού σαρωτή TRIOS της Εταιρείας 3Shape στην Ελλάδα. Είναι μέλος σε αρκετές επιστημονικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων της Ευρωπαϊκής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΡΑ), της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας (ΕΛΠΕ), της ICOI Hellas, της Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ΕΑΨΥΟ), του Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου, καθώς και του General Dental Council του Ηνωμένου Βασιλείου.